Elektro Osmose System™

Miljødrenering

Kundeuttalelser

Hva sier kundene våre om oss?

Fikk ikke solgt huset med fukt i kjelleren, men nå er veggene og gulvet tørt.

Var ikke før ferdig med hagen, før jeg oppdaget fuktproblemene i kjelleren. Heldigvis slapp jeg å ødlegge hagen med graving. EOS fikset det på 30 dager.

I stedet for å grave, valgte jeg EOS for kjelleren vår. Kjemperesultat: ikke mer fukt. I tillegg sparte jeg 100 tusen kroner som jeg nå bygger ny garasje for.

Bestill EØS™
Gjør-Det-Selv Kit i dag!

Dekker inntil 50 lengdemeter. Ta kontakt for kjøp fra utlandet. Har du spørsmål, kontakt oss! Klikk her for bestilling: :

Min sønn og mann klaget stadig over hodepine etter opphold i underetasjone. Vi tok affære og ble anbefalt EOS systemet. Allerede etter 3 uker var luften en annen å puste i. Meget godt fornøyd

Har et stort gammelt hus med innredet kjeller. Brukte avfuktere for å holde fukten i sjakk. Men soppen på veggen trivdes alikevel. Etter 4 uker med EOS var veggene tørre. Soppen er borte. Avfukterene er nå en saga blott.

Du kan montere selv, eller bestille montering gjennom oss!

Ta kontakt for priser og bestilling!

Fikk installert EOS i garasjen. Hadde 100% relativ fuktighet i veggene. Etter 5 uker målte vi de samme veggene til kun 18% relativ fuktighet. Utrolig bra, også for bilene.

EOS DRY™Miljødrenering • © 2021