Elektro Osmose System™

Miljødrenering

Problemet som EOS ikke er lagd for...

Kondens i kjellerommet

Kondens kan ha mange årsaksforhold

EOS™ fjerner i utgangspunktet ikke kondens. Når kilden til høy luftfuktighet er innvendig i huset, vil man måtte trenge andre løsninger for å utbedre problemet (vi jobber med å kunne tilby løsninger på dette i nær framtid). Hovedårsaken til høy luftfuktighet inne er uteluften. Andre årsaker til kondens i et hus kan være vanlig menneskelig aktivitet som å puste og svette, dusje, lage mat, eller ved å kjøre vaskemaskin og tørketrommel, da  i kombinasjon med områder hvor det er stillestående luft og/eller kalde overflater. Dårlige / feil isolerte vegger og tak kan også gi kondens (eller overflatefuktighet).

 

Det er nødvendigvis pr idag ikke en enkelt "pakkeløsning" som kan løse et kondensproblem. Ting som bedre ventilasjon, etterisolering av yttervegger, en mer jevn og riktig oppvarming av huset -eller en kombinasjon av disse kan avhjelpe eller løse problemet.

 

Vi jobber i dag med finne produkter og tjenester som kan gi deg en "snarvei" for å avhjelpe kondens, så følg med på våre nettsider!

Bestill EØS™
Gjør-Det-Selv Kit i dag!

Dekker inntil 50 lengdemeter. Ta kontakt for kjøp fra utlandet. Har du spørsmål, kontakt oss! Klikk her for bestilling: :

Du kan montere selv, eller bestille montering gjennom oss!

Ta kontakt for priser og bestilling!

EOS DRY™Miljødrenering • © 2021